Caz fără precent în Vâlcea. Abuzată de tată și găsită fără suflare în pădure

Un caz șocant a avut loc la Vâlcea. O fată, în vârstă de 15 ani, a fost abuzată de tată și găsită fără suflare în pădure.


Georgiana Denisa Unchiașu din localitatea Oteșani care a fost găsită spânzurată într-o pădure. Acum o săptămână, tatăl copilei a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat dispariția fiicei. Trecuseră deja două zile de când copila nu se mai întorsese acasă.

Oamenii legii au căutat-o cinci zile și au audiat zeci de martori, însă fără rezultat. Vineri, 15 mai, o localnică care căuta ierburi medicinale a găsit cadavrul Georgianei Denisa Unchiașu în pădurea de pe dealurile din Oteșani. Fetița era spânzurată de un copac, potrivit Adevărul.

Viața fetei nu a fost tocmai una ușoară. Georgiana a fost violată și bătută de tatăl ei alcoolic. Vecinii familiei povesteau că fetița era „crunt bătută” și „toată lumea știa”. Părinții justificau totul spunând că „era cauză pierdută”. Fetița le-a povestit prietenelor că a fost violată de tată și la domiciliu, „dormeau toți patru într-un singur pat”.

Abuzată de tată și găsită fără suflare

De asemenea, în telefonul fetei au fost găsite mesaje în care copila îi povestea unui amic faptul că a fost violată de tată şi că mama ştia despre cele întâmplate. Sursa : https://www.stirilekanald.ro