Câştigă la loterie şi merge să ridice premiul purtând o mască pentru a nu fi recunoscut de rudele lacome

Când ai norocul să devii milionar peste noapte, trebuie să te concentrezi foarte mult pe siguranţa ta personală, întrucât te trezeşti brusc că trebuie să gestionezi o mulţime de bani. Într-adevăr, se spune că nu trebuie să ai încredere nici măcar în cei mai apropiaţi prieteni sau membri ai familiei. Pe de altă parte, când câştigi un milion de dolari, cum poţi să mai rămâi o persoană „normală”?

După o extragere norocoasă, un bărbat s-a trezit cu 158,400,000.00 dolari jamaicani (aprox 1,1 milioane USD) de încasat şi cu titlul de „proaspăt milionar”. Îngrijorat de familia sa lacomă, bărbatul a mers să ridice banii la 2 luni după ce a descoperit că este câştigătorul şi, pentru a face acest lucru, s-a prezentat la eveniment purtând o celebra mască, mănuşi şi o pelerină: totul pentru a nu oferi nici cea mai mică bănuială celor din familia sa!

El a semnat cecul în stil grandios, purtând pe faţă una dintre cele mai faimoase măşti ale cinematografiei de groază din ultimii 30 de ani. Bărbatul a fost identificat pur şi simplu drept „A. Campbell” şi s-a prezentat să-şi revendice premiul abia după 2 luni de la tragerea la sorţi. De fapt, bărbatul a mărturisit că s-a îmbolnăvit imediat ce a descoperit că a câştigat la Super Lotto Jamaica.

Sursa: Twitter / Supreme Ventures Ltd.

Bărbatul le-a dezvăluit reporterilor că este încă şocat în legătură cu câştigul şi ca să gestioneze cât mai bine situaţia a decis să se deghizeze în personajul negativ al filmului de groază „Scream”, o soluţie care l-a împiedicat să-şi dezvăluie adevărata identitate în faţa rudelor avide după bani.

Sursa: Twitter / Supreme Ventures Ltd.

Sursa:livebizmedia.com