BUBUIE conflictele de stradă în România: la Ploiești s-a intervenit cu trupele SAS, jandarmi și poliție

Un conflict între mai multe persoane a avut loc, duminică seara, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu de la periferia municipiului Ploieşti, în zonă intervenind mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale (SAS), a informat IPJ Prahova.

„În această seară, în jurul orei 21,30, am fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu, are loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi, aceştia intervenind pentru aplanarea conflictului. Urmează a se stabili contextul şi persoanele implicate în acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale”, precizează informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Prahova.

Sursa citată a mai menţionat că, din datele existente la acest moment, „conflictul a fost unul spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool”.

În perioada Paștelui am avut parte de mai multe conflicte între grupuri de cetățeni și forțele de ordine. Pe rând, la Hunedoara, Brașov, Galați sau București am avut adevărate lupte de stradă. SURSA:stiripesurse.ro