Băiețelul de 4 ani luat de viitură în Bihor, de negăsit. Zeci de pompieri, polițiști și localnici îl caută pe copil (Video)

La mai bine de 12 ore de când a fost luat de o viitură puternică în satul Valea de Sus, județul Bihor, copilul de 4 ani nu a fost încă găsit. Zeci de pompieri, polițiști și localnici au reluat căutările în această dimineață.

  • Viitura puternică care l-a luat pe sus pe un copil de 4 ani a devastat satul Valea de Sus.
  • Zeci de pompieri și localnici îl caută pe băieţel.

Misiunea de căutare a copilașului continuă şi duminică, micuţul nefiind încă găsit.

Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a anunţat, în această dimineață, că noaptea trecută căutările au fos sistate timp de câteva ore, din cauza ploilor puternice şi a riscului de inundaţii din zonă.

Însă căutările au fost reluat azi dimineață, la ora 6.30.

Zeci de pompieri militari, localnici și polițiști fac eforturi pentru a-l găsi pe micuț.

De asemenea, autorităţile din Bihor au solicitat sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație, care să survoleze întreaga zonă.

O viitură puternică l-a smuls pe copil de lângă părinţii săi

Reamintim că, seara trecută, un copil de 4 ani a fost luat de viitură în satul Valea de Sus, Bihor, când familia încerca să traverseze cu maşina apele ieşite din matcă ale unui râu.

Copilul era în maşină cu părinţii şi fratele mai mic, de doar un an.

În jurul orei 20.00, au fost surprinşi de o ploaie torenţială. Încercau să traverseze un pârâu din satul bihorean Valea de Sus, dar n-au mai reuşit, mașina rămânând blocată în mijlocul viiturii.

Tatăl l-ar fi scos pe băiat din autoturism şi l-a dus pe mal. Apoi ar fi plecat să-l salveze şi pe celălalt copil, care era în maşină cu mama. Rămas singur, băiatul de 4 ani a fost luat de ape.

Județul Bihor s-a aflat sâmbătă sub cod portocaliu de ploi torențiale.

Sursa: https://observatornews.ro