Așa ceva nu distribuie nimeni:A învins două tipuri de cancer, dar și coronavirusul. Un bunic de 75 de ani a uimit lumea: ”Am 14 nepoți. Nu m-am gândit nicio clipă că voi muri!”

William Burns, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a învins cancerul de două ori, iar atunci când a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, medicii s-au temut că-l vor pierde. În mod miraculos, însă, după patru săptămâni de spitalizare, el și-a revenit.

William este bunicul a 14 copii și trăiește într-un orășel din Scoția. Acum, însă, el a devenit cunoscut în toate colțurile lumii, întrucât povestea lui este impresionantă. Acesta a reușit să învingă coronavirusul după ce a supraviețuit unor forme de cancer. Mai exact, în urmă cu câțiva ani a învins cancerul de prostată, iar în 2007, el s-a luptat cu un cancer pulmonar, în urma căruia i-a fost îndepărtat un plămân.

”E un miracol că am supraviețuit. Dar am fost tot timpul optimist și chiar cred în puterea minții. Nu a fost niciun moment în care să cred că voi muri.”, a mărturisit bărbatul.

William Burns este căsătorit de 54 de ani cu soția lui, Ruby Ivy, alături de care are cinci fii și 14 nepoți.

Acum, familia lui e încântată că acesta se va întoarce, în sfârșit acasă.

”William e un luptător. Nu a lăsat nimic, niciodată să-l oprească. Imediat ce va ajunge acasă, va fi în grădină, muncind.”, a mărturisit soția lui.

”A fost cumplit să nu-l vedem. A trebuit să fim tot timpul cu ochii pe mama, să fie liniștită. Ne bucurăm că tata a avut telefonul cu el și am putut să-l vedem de câteva ori.”, a mai povestit fiul acestuia.

SURSA:a1.ro