Așa ceva nu distribuie nimeni:-Şeful Poliţiei din Bolintin Vale a fost demis din funcţie şi este cercetat penal pentru purtare abuzivă.VIDEO

Şeful Postului de Poliţie din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost demis din funcţie şi este cercetat penal pentru purtare abuzivă, după o intervenţie a forţelor de ordine din data de 18 aprilie.

În spaţiul public au apărut imagini în care mai mulţi poliţişti au intervenit în forţă în jurul unui bărbat, care se afla în poziţia culcat, pe filmare auzindu-se cum un poliţist strigă: „Staţi acasă! Staţi acasă! Acum nu mai eşti tare în gură!?”. La data respectivă, poliţiştii efectuau o razie în zonă, iar mai multe persoane au fost surprinse la grătar în stradă, fiind aplicate amenzi.

„Şeful Postului de Poliţie din Bolintin Vale a fost demis din funcţie şi cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor la evenimentul petrecut în data de 18 aprilie 2020 în timpul unei razii a poliţiei în zona Bolintin Vale pentru verificarea respectării ordonanţelor militare. A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de parchet competentă”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Ministrul Marcel Vela a luat primele măsuri după violenţele de la Giurgiu. Cetățenii din Bolintin Vale au organizat un grătar în fața curții și petreceau cu muzică și băuturi alcoolice. Scandalagii au fost puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale. 

„În urma imaginilor a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă. Scandalul între cele două familii a început de vineri și a continuat sâmbătă, moment în care colegii mei au fost la fața locului. Acțiunea polițiștilor va fi anchetată de către organele competente”, a declarat Emanuela Sîrbu, IPJ Giurgiu.