Amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: „Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația”

Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei. Imediat bărbatul acesteia a reacșionat: „Mulțumim pentru amenda data soției mele. Porcul din gospodărie a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația pe propria răspundere, încălcând astfel ordonanța militara”’, spune soțul sătmărencei.

242 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat, în data de 28 aprilie, misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de marți, 28 aprilie, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 76.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

De asemenea, 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Sursa: România TV