„Am 71 de ani şi mă distrez!” Imagini ireale cu femeia care arată ca o adolescentă, de ziua sa naştere: „În niciun caz nu ai 71 de ani!”

Vera Wang este o apariție incredibilă pe rețelele de socializare. Pe 27 iunie, fosta patinatoare a împlinit 71 de ani. Urmăritorii ei de pe Instagram susțin că femeia de 71 de ani arată de 30.

Născută la New York, în 1949, Vera Wang a cucerit internetul cu pozele sale. Internauților nu le vine să creadă cum poate arăta femeia a împlinit 71 de ani pe 27 iunie.

Aceasta s-a distrat pe cinste de ziua ei. „Mulţumesc pentru toate urările călduroase. Da…am 71 de ani şi mă distrez„, a mai postat Vera Wang.

Un fan a reacţionat imediat. „În niciun caz nu ai 71 de ani! La mulţi ani!„, a fost unul dintre mesajele primite de Vera Wang.

Şi cei de la Outlander Magazine au felicitat-o pe Vera Wang. „Vera Wang a împlinit 71 de ani. La mulţi ani!„, au scris cei de la Outlander Magazine.

Fosta patinatoare a fost măritată cu Arthur Becker, în perioada 1989 – 2012, iar acesta este cel care a ajutat-o pe Wang să devină celebră. De aceea, cei doi au rămas în relații amiabile.

Vera Wang, mesaj în timpul pandemiei: ”Izolarea aduce nuanțe pozitive”

Spre deosebire de mulți newyorkezi, eu am avut carantina în Miami după Săptămâna Modei din Paris și am stat alături de familia mea. Dacă ai norocul să fii într-un asemenea grup, atunci izolarea aduce nuanțe pozitive.

Am avut parte de momente frumoase și asta m-a ajutat să lucrez zilnic la proiectele mele. Faptul că am vorbit despre viață, dragoste, muncă, priorități, familie, chiar și frici a făcut din aceste zile o nouă experiență.

Având această obsesie cu hainele, eu am avut luxul de a mă juca cu hainele, ceea ce un designer face rar acest lucru. Fiți în siguranță! Fiți bine! Aveți grijă!”, a spus Wang, conform Bazaar.com.

Sursa: https://antenasport.ro