Accident mortal A1 Deva-Nădlac. O femeie însărcinată a murit. Alte șase persoane, cetățeni bulgari, transportate la spital. Microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 389+200, în zona localității Ilia, județul Hunedoara. Un autoturism ce tracta o remorcă a intrat în balans și s-a răsturnat, în urma impactului o persoană a decedat iar o alta în stare gravă.

UPDATE 2: Potrivit ISU Hunedoara. în microbuz călătoreau 7 persoane: 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară.

O femeie de 37 de ani, care era însărcinată, era încarcerată și în stop cardiorespirator. Celelalte persoane din microbuz care s-au autoevacuat prezentau leziuni minore. Metodele de resuscitare au rămas fără efect în cazul femeii, aceasta fiind declarată decedată de medicii SAJ.

La spitalul din Deva au ajuns, cu două ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple șase persoane cu traumatisme minore.

UPDATE1: Potrivit IPJ Hunedoara, un cetățean bulgar, În timp ce conducea un autovehicul cu remorcĂ (având șase pasageri, toți cetățeni bulgari), pe A1, la km 389, din direcția Deva – Nădlac, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit glisiera din partea dreaptă și s-a răsturnat pe partea stângă.

Autovehiculul a rămas imoblizat pe banda de urgență și parțial pe banda 1, iar remorca a fost proiectată la 10 metri după autovehicul, pe banda de urgență.

În urma accidentului, o pasageră a fost prinsă parțial sub autovehiculul răsturnat. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, aceasta a fost declarată decedată.
Dintre ceilalți pasageri, au fost transportate la spitalul din Deva două femei, care, din primele investigații, sunt rănite, (una ușor și cealaltă grav).

Și ceilalți 4 pasageri au fost transportați la spital, aceștia însă fără răni grave.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Stirea initiala:

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 389+200, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, un autoturism care tracta o remorcă, a intrat în balans și s-a răsturnat.

În urma impactului, două persoane din autoturism au rămas încarcerate (potrivit primelor date, cu leziuni grave), iar o altă persoană a decedat. Circulația rutieră este întreruptă pe prima bandă, pe sensul către Nădlac.