Accident grav în Galați. Doi părinți și bebelușul lor au pierit în urma impactului

Vineri dimineață a avut loc un accident îngrozitor între localitățile Berheci și Ireasca, după ce un autoturism și o autoutilitară au fost implicate într-un accidentu rutier grav.

În urma impactului doi adulți și un bebeluș și-au pierdut viața.

Un accident mortal s-a produs vineri dimineață în județul Galați, pe E581, între localitățile Berheci și Ireasca, după ce un autoturism și o autotilitară de 7,5 tone s-au ciocnit puternic.

În urma impactului puternic, doi părinți și un bebeluș și-au pierdut viața.

Potrivit autorităților, un șofer de 28 de ani din Drobeta Turnu-Severin a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar.

Pompierii de la Secția Tecuci, o autospecială și echipajul SMURD împreună cu un echipaj SAJ au ajuns la fața accidentului, care au găsit o familie, formată din tineri părinți și un bebeluș,care a fost scos din autovehicul de către martorii accidentului.

Pompierii au acționat imediat pentru descarcerarea tinerilor, care prezentau multiple traumatisme incompatibile cu viața.

Ambulanța SAJ a transportat-o pe tânăra mămică la Spitalul Municipal Tecuci, iar bebelușul a fost preluat de către ambulanța SMURD.

Din nefericire, medicii nu i-au mai putut salva pe cei doi părinți tineri și bebelușul lor, aceștia fiind declarați decedați la scurt timp după ce au ajuns la spital.